ROZBUDOWA SŁODOWNI W STRZEGOMIU

+
Inwestor: Viking Malt Sp. z o.o.
Zakres opracowania: Projekt budowlany
Powierzchnia zabudowy: 2086 m2
Powierzchnia użytkowa: 1990 m2
Funkcja: Budynek produkcyjno-magazynowy
Lokalizacja: Strzegom, woj. dolnośląskie

Zaprojektowany przez nas budynek produkcyjno-magazynowy w Strzegomiu stanowi kolejny krok w rozwoju dynamicznie rozwijającej się firmy specjalizującej się w produkcji szerokiej gamy słodów wykorzystywanych głównie w segmencie piwowarskim. Stając na przeciw wyzwaniom związanym z wymogami technologicznymi, uwarunkowaniami środowiskowymi, a także bezpośrednim sąsiedztwem terenów kolejowych, zaprojektowaliśmy budynek o funkcji konfekcjonowania, magazynowania i ekspedycji gotowego produktu, ściśle powiązany z istniejącą linią produkcyjną. Inwestycja wymagała również zaprojektowania nowego układu komunikacyjnego, przeznaczonego dla transportu ciężkiego oraz rozbudowy niezbędnej dla funkcjonowania i ochrony budynku infrastruktury.

ROZBUDOWA SŁODOWNI W STRZEGOMIU
ROZBUDOWA SŁODOWNI W STRZEGOMIU
ROZBUDOWA SŁODOWNI W STRZEGOMIU
ROZBUDOWA SŁODOWNI W STRZEGOMIU
Do góry