POWTARZALNY PAWILON RESTAURACYJNY

+
Inwestor: Inwestor prywatny
Projekt: 04-10.2013
Zakres opracowania: koncepcja architektoniczna, projekt budowlany
Powierzchnia użytkowa: 250 m2
Funkcja: Powtarzalny pawilon restauracyjny
Lokalizacja: parkingi autostradowe

Projekt powtarzalnego pawilonu restauracyjnego z salą konsumpcyjną na 50 osób, własnym zapleczem kuchennym oraz dodatkową powierzchnią do dowolnej adaptacji. Pawilon zaprojektowano w konstrukcji drewnianej (tani i szybki montaż z możliwością demontażu i ponownego zmontowania obiektu w innym miejscu). Nowoczesna elewacja wykończona drewnianymi lamelami różnej szerokości i w różnym rozstawie w kolorze naturalnego pomarańczowo-brązowego drewna. Elewacja z dużymi przeszkleniami sali konsumpcyjnej nadaje budynkowi użytkowego charakteru. Obiekt zaprojektowany jako powtarzalny pawilon sieciowych restauracji lokalizowanych przy autostradach oraz drogach ekspresowych.

POWTARZALNY PAWILON RESTAURACYJNY
POWTARZALNY PAWILON RESTAURACYJNY
POWTARZALNY PAWILON RESTAURACYJNY
POWTARZALNY PAWILON RESTAURACYJNY
POWTARZALNY PAWILON RESTAURACYJNY
Do góry